2 gedachten over “Straatnamen abc”

  1. Bij het straatnamen-ABC staan nog lang niet alle letters van het alfabet. Hoe gaat het in z’n werk? Kan ik daar aan bijdragen, bijvoorbeeld door de Z van Zeelsterstraat er aan toe te voegen en eventueel foto’s te plaatsen? Op dit moment zie ik op Faceboek de letter B voorbij komen en mensen die allemaal een straat met die letter noemen. Ben ik te vroeg voor de Z of moet ik daar zelf iets mee?
    groeten, Rosita.

    • Hallo Rosita, Elke aanvulling is welkom. Maakt niet uit met welke letter het begint. Ik krijg van mensen de foto gestuurd al dan niet met tekst en neem deze dan op onder de gewenste straatnaam.Je bent nooit te vroeg. Fijne zondag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *