Kleine Berg in Corona tijd

Wat een rust op de Kleine Berg. Een enkeling die een ommetje maakt. Even genieten van de stilte en het veilig kunnen lopen over straat. Geen parkeerders, gewoon kunnen wandelen en geen op het wegdek staande terrasstoelen. 

Dit alles moet natuurlijk niet al te lang duren dat snappen we allemaal. Maar misschien is het mogelijk dat de uitbaters eens een babbel met elkaar gaan maken. Denkend daarbij aan veiligheid en samen genieten van het leven zodat de “Echte Bewoners” van de Bergen ook meer tot hun nachtrust kunnen komen. Geen glasbakken rollend door de straten op de meest gekke tijden. Ik woon sinds 1948 in de Bergen en heb er heel wat zien veranderen. Diverse bedrijfs en fabriek geluiden mee gemaakt. Maar na een bepaalde tijd wist je altijd weer dat je van je rust kon gaan genieten.

 

                           Bedankt alvast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: