Carnaval in de Bunker

“De Onderzukers” Carnavalsclub vanuit de personeels vereniging van de TH(toen) nu TUE. Was altijd erg gezellig en een hechte groep. Het carnavalsfeest was altijd een week voor Carnaval uit. Vrijdags ‘avonds voor de volwassenen en zaterdags s’middags voor de kinderen.Deze keuze is destijds gemaakt omdat de meeste raadsleden ook al elders in hun eigen stad/dorp present wilde zijn.Degene die in Eindhoven bleven of afkomstig waren leipen dan mee in de optocht. Het eerste carnaval was in de de Effenaar, waar toen ook de studenten mensa was. Later verhuisd naar de Bunker.Was jij of iemand van je familie ook lid of namen deel aan het feest? Laat het me dan even weten. Ik heb nog meer foto’s en daarbij de vraag m.b.t. het jaartal en de naam van de diverse Prinsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: