4 gedachten over “Vrijstraat”

  1. Heeft in de vrijstraat ooit een kapperszaak bestaan ?
    De eigenaar Leo Jan van Gestel.
    Volgens mijn moeder had haar opa daar een kapperszaak.
    Hij vertrok naar Nederlands-Indië en trouwde met een Indonesische vrouw Isah. Dat gebeurde toen heel vaak en door deze mix is de Indische bevolking ontstaan. Mijn familiegeschiedenis is dus Indisch 🙂

    • Aan de Vrijstraat heeft wel een van Gestel gewoond bij mijn weten. MAar of dat een kapperszaak was weet ik nu even niet. De van Gestel die ik weet zou gezien vanaf het kruispunt met de Kleine Berg links in de Vrijstraat zijn geweest. Aan de Kleine Berg had ook een van Gestel een friteszaak. Was dat mogelijk ook Familie van u. Dank voor je reactie.

  2. Shelly Ik heb even een vragen rondje gemaakt. Van een Kapper van Gestel weet ik nog niks. a/d Kleine Berg was een frites zaak van de gebroeders van Gestel. Een van de broers is later gehuwd en heeft aan de Vrijstraat met zijn Indische vrouw een bijouterie & handschoenen winkel gehad.Later zijn ze naar de Piazza verhuisd. Ik kan er helaas nog geen advertenties van vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: